Over Sushi24 Rijswijk

sushi24 rijswijkIn 2015 is Sushi24 van start gegaan in het prachtige winkelcentrum van Oud Rijswijk.
Sushi24 Rijswijk is onderdeel van Natuurlijk Fishes, de duurzame viswinkel.

Sushi24 staat voor kwalitief hoogstaande verse sushi die in top conditie bij u thuis, in de omgeving Rijswijk, afgeleverd wordt.

Uw Sushi24 Chefs

De chef/eigenaar bij Sushi24 Rijswijk is Michel van Rijn. Michel is een ondernemer met een toekomstvisie naar duurzaamheid. Michel heeft een passie voor eten. Zijn creativiteit komt volledig tot zijn recht in bij het creëren van de mooiste gerechten, zoals bijvoorbeeld prachtige sushi. Michel wil zijn passie graag overbrengen op anderen. Naast het overbrengen van het belang van gezonde, duurzame voeding wil Michel vooral laten zien dat duurzaam ook erg lekker is.

Voor Michel geldt naast duurzaamheid in het milieu, ook het nut van duurzame producten voor het lichaam. Duurzaamheid is voor Michel zorg dragen voor mens, milieu en lichaam. Daarom staat Michel niet alleen voor duurzame, prachtige en smakelijke sushi: Michel staat voor sushi met toekomst.

Inmiddels is Michel eigenaar van Natuurlijk Fishes en Sushi24. Hij leeft hij zijn passie voor (duurzame) sushi uit in de keuken van Sushi24 Rijswijk en tijdens de drukbezochte sushi classes. Kenners zijn het er over eens dat de sushi van Sushi24 van hoge kwaliteit is. Dit gecombineerd met de verantwoorde vis van Natuurlijk Fishes, maakt dat u werkelijk culinair kunt genieten van uw sushi.

De andere chef bij Sushi 24 Rijswijk is Maurice. Bekend uit de Natuurlijk Fishes viswinkel, maar ook van de PR gerelateerde activiteiten van zowel Natuurlijk Fishes als Sushi24. Maurice heeft van 1995 tot 2012 zijn strepen verdiend in alle lagen van de horeca als gastheer, van partycentrum, hotelwezen tot Michelin sterren zaken. In 2012 Michel leren kennen en hebben zij de krachten gebundeld. Maurice heeft de kookstijl en de liefde van het koken/ maken van sushi van Michel geleerd.

Sushi24 Rijswijk staat voor kwaliteit

  • Dagelijks verse sushi
  • Goede rijst/vis verhouding
  • Innovatief
  • Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ophalen en bezorging
  • Vaste klantkorting

Sushi24 bezorging in Rijswijk

Sushi is een delicaat product. Het moet niet alleen met de beste ingrediënten gemaakt worden, het moet ook knisperend vers genuttigd worden. Daarom heeft Sushi24 gekozen voor de mogelijkheid om uw sushi vers af te laten leveren in de omgeving van Rijswijk. U plaatst uw bestelling telefonisch, of via de bestelpagina. De chefs van Sushi24 gaan voor u aan het werk en maken uw sushi vers in eigen keuken.
Daarna wordt uw bestelling snel en veilig afgeleverd door een eigen Sushi24 bezorger.